Geschiedenis

Gerim, al meer dan 70 jaar een begrip in lagers!

Anno 1953. Zicht op voorgevel van Gerim aan de Leidseweg  te Utrecht Bron: Het Utrechts Archief

In de jaren veertig is Technisch Handelsbureau Gerim mede opgericht door Willem Everdij. Gerim was destijds gevestigd aan de Mauritsstraat in Utrecht. Begin jaren vijftig is de heer Everdij alleen verder gegaan en verhuisde het bedrijf naar de Leidseweg in Utrecht.

In 1959 kwam zoon Leo Everdij† het team versterken en vanaf 1974 is Ruud Zwaan erbij gekomen. Beide hebben zich met hart en ziel voor de Gerim ingezet en zijn van hun welverdiende pensioen aan het genieten.

Sinds 1990 is Han Everdij in dienst gekomen van de Gerim en heeft Gerim overgenomen van Leo Everdij†. Han Everdij, Edwin Solinger en Axel Andriessen, in dienst sinds 2017, zijn nu het vaste team dat ervoor zorgt dat klanten op de juiste manier geholpen worden. Zij hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat Gerim een begrip is geworden op het gebied van lagers, afdichtingen, wielen en V-snaren.

Anno 2016: Gerim verhuisd naar de Damzigt in De Meern

Meer dan 60 jaar was Technisch Handelsbureau Gerim gevestigd aan de Leidseweg in Utrecht, maar sinds 1 januari 2016 zijn we verhuisd naar de Damzigt in De Meern. Een andere locatie, maar nog steeds dezelfde kennis, ruim assortiment en snelle service.

“We waren uit ons jasje gegroeid en met dit grotere pand kunnen we er de komende 70 jaar weer tegenaan,” aldus Han. “Daarnaast zijn we veel beter bereikbaar en beschikken we over een ruime parkeergelegenheid. We kunnen u nu nog beter van dienst zijn.”

Kernwoorden zijn sinds jaar en dag: kennis, service en snelheid. En ook nu nog kunt u daar van op aan!